top of page

Vänta lite…

… Isabella Samuelsson, studiesocialt ansvarig för Örebro studentkår.

Vad innebär det att vara studiesocialt ansvarig? – Jag har hand om alla studiesociala frågor, det vill säga alla frågor som sker utanför studierna eller ger goda förutsättningar för studierna. Jag arbetar med studiemiljön, föreningar, introduktionen, studenthälsa och bostadsfrågan.

Vad händer just nu? – På jobbet är det dags att avsluta introduktionen och sammankalla Unisex och alla skyddsombud till höstens första möten. Snart är det även dags att börja planera för vårens introduktion. Hemma håller jag och min sambo på att renovera.

Får du användning av din utbildning i ditt arbete? – Ja det får jag. Jag har läst retorikprogrammet medkommunikativt ledarskap. Utbildningen kommer väl till användning när jag pratar inför eller med studenter, är mediekontakt eller när jag håller i möten. Det är många praktiska kunskaper som kommer till användning nu.

Vad gick dina pengar främst till när du studerade? – Boendet, mat och resa!

Vad skulle du vilja säga till alla studenter? – Bli medlem i Örebro studentkår! Och tveka inte att höra av er med frågor, funderingar eller idéer. Både om studierna och runt om!

/ Emmeli Flodqvist Skribent

Kommentare


bottom of page