top of page

NOTIS: NOMINERINGPERIODEN FÖR PEDAGOGISKA PRISET HAR ÖPPNAT

Varje år delas pedagogiska priset ut till två lärare vid universitetet som utmärkt sig inom pedagogik. Idag öppnar nomineringsperioden! Vilka vinner i år? Det kan du vara med och påverka.

Pedagogiska priset är ett pris som Örebro studentkår delar ut till två personer som har visat vilja och förmåga att tillsammans med studenterna skapa en studiesituation som på akademisk grund präglas av nytänkande inom högskolepedagogik, aktiv kunskapsutveckling, kritiskt tänkande och med ett internationellt perspektiv.

Du som är student vid Örebro universitet kan nominera lärare till detta pris genom att gå in på orebrostudentkar.se/pedagogiskapriset. Nomineringsperioden öppnar idag och sträcker sig ända till den 21:a november. Resultatet kommer presenteras innan höstterminens slut, men det officiella utdelandet av priset sker under den akademiska högtiden i vår.

Nicolai Kattah, vice ordförande med utbildningspolitiskt ansvar för Örebro studentkår, förklarar varför det är viktigt att bidra till att rätt personer tilldelas priset genom att nominera sin bästa lärare:

– Lärosätenas lärare är nyckelpersoner för studenternas utveckling under utbildningen, det är av stor vikt att studenterna kan lyfta upp lärare som inspirerar och lyfter studenternas kunskapsutveckling och kritiska tänkande. Processen för pedagogiska priset bidrar till att flera kan ta lärdomar av varandra, vilket nyttjar studenterna.


Comentários


bottom of page