top of page

Emmeli Flodqvist: Här vare fest stim och stoj när introduktionen drar igång

Terminen väntar inte på någon. En ny start får vi vare sig vi vill det eller inte. För många innebär vårterminen 2015 att återgå till rutinerna och ladda för nya tentor men för en stor grupp studenter innebär VT-15 nya upplevelser.

De nya studenterna blir inslängda i tugget på campus. Ord som tentor, kursansvarig, ladok och introduktionen blir vardag men vad orden innebär är det ingen av de nya som egentligen vet förrän var sak är genomlevd och avklarad för den här gången.

Erfarenheterna kommer med tiden. Precis som krönikörer och andra personer i det här numret vill jag tipsa om att du ska njuta av din tid vid Örebro universitet. Jag vill påminna dig om att din tid som student enbart gäller för en kort period så försök få ut så mycket som möjligt av din tid vid universitetet. Det låter kanske klyschigt men desto mer vill jag få det sagt. Ta vara på den energi som en ny termin ger, vare sig det innebär att du återgår till rutinerna eller är med om alla intrycken liv ”go with the flow” men håll upp blicken och se dig omkring du kanske upptäcker något du aldrig trodde du skulle få se.

Lösnummers redaktion har tillsammans försökt skapa ett nummer där du får en ny bild av campus, nya idéer för livet eller inspiration för den nya terminen. Temat för årets första tidning är välkommen till campus.

Vi i redaktionen hoppas du får lite av allt i det här numret men framför allt att du tar del av något nytt. Ett extra slag slår vi för att du ska engagera dig i ditt studentliv. Hur du engagerar dig vet bara du men det finns en plats för dig i Lösnummers redaktion. Om du har ett intresse för att träffa nya människor, skriva, fotografera eller illustrera får du inte tveka att höra av dig. Skicka ett mejl till mig och anmäl ditt intresse så ska du få prova något nytt med Lösnummer.

Välkommen till campus!

/ Emmeli Flodqvist och Kajsa Wikström Skribent & fotograf

6 visningar

Comments


bottom of page