top of page

World Vegan Month – November 2017

Visste du att november är World Vegan Month? The Vegan Society startade rörelsen 1994 för att rikta ljus på skillnaderna mellan vegetarian och vegan.

Nu i november har du chansen att tillsammans med hela världen prova på den veganska livsstilen och se om det är något för dig. Det handlar om att utmana sig själv och människorna omkring sig att tillämpa en vegansk livsstil under november månad. Det innebär att du utesluter alla animaliska produkter och istället provar på fullt vegetabilisk kost, med exempelvis mjölkfritt smör, havremjölk, mandelmjöl, sojafärs, grönsaker, frukter, nötter och baljväxter som finns på marknaden. Låt tänket även genomsyra dina val när du handlar exempelvis kläder eller skönhetsprodukter, med mera. Du hjälper inte bara dig själv genom att äta mer hälsosamt och handla mer hållbart, du kommer också att vara mer skonsam mot miljön och djuren.

Mer information om djurindustrin och animaliska produkters påverkan på dig och miljön hittar du exempelvis via kottet.sedjurensratt.sewww.vegokoll.se och vegansociety.com.

Gör november till en högtid för att vara mer fördomsfri och snäll mot miljön!

Foto: Unsplash

0 visningar

Comments


bottom of page