top of page

Vi avslöjar priserna i nya studenttävlingen

Nu i dagarna lanseras en ny tävling från Örebro studentkår. Den går under namnet Prisjakten och är till för att välkomna båda nya och gamla studenter till staden. – En coronasäkrad tävling kan man säga, berättar Evelina Aittamaa, vice ordförande med studiesocialt ansvar.

Vi träffar Evelina när hon står och möter studenter utanför Prismahuset.

– Prisjakten startar den 7 september, och går ut på att genomföra uppdrag runt om i staden, på campus och även digitalt. Man tävlar om fina priser och när man genomför uppdragen är man alltså med i en utlottning om de fina priserna, berättar hon.

Men man ska inte se uppdragen och tävlingarna i Prisjakten som något som ersätter den inställda introduktionen rakt av.

– Detta är en annan aktivitet än introduktionen, men denna syftar också till att välkomna både nya och gamla studenter. Uppdragen är ju coronaanpassade så att alla kan delta med sina förutsättningar och man tävlar enskilt, berättar Evelina.

Hela listan över priser offentliggörs inom kort, men Lösnummer kan avslöja några av de största priserna i tävlingen. Enligt våra uppgifter finns bland annat följande saker med i vinstpotten:

  1. Cykel

  2. Elsparkcykel

  3. iPad

  4. TV

  5. Moccamaster kaffebryggare

  6. Trådlösa hörlurar och högtalare

  7. Olika presentkort

– Man måste vara kårmedlem för att delta, berättar Evelina Aittamaa. – All information om hur man blir det och hur man deltar i Prisjakten finns på vår hemsida!


bottom of page