top of page

Trendspaning: Höstens trender (och var du shoppar till studentvänliga priser!)

Nu är det höst igen och för min del, min favoritårstid rent modemässigt. Men hur svårt är det inte att klä sig rätt? Antingen klär man på sig så man svettas eller så fryser man för man klätt på sig för lite.

Så – Vad ska man tänka på denna säsong modemässigt? Här kommer några av mina tips med höstens trender 2017.

FÄRGER? Denna höst är färgerna senapsgult, rött och gammelrosa på trendtoppen. Som tidigare år är även den militära nyansen av grönt, mörkblått och vinrött väldigt heta!

VOLANGER! Något som blivit en stor hit på senare tid är just volanger. Volanger dyker upp lite här och var på många plagg i höst. Ett signaturplagg för året är den lilla söta toppen med volanger på byst/axlar och/eller på trumpetärmarna.

KOSTYMBYXOR. Varva jeansen med ett par snygga kostymbyxor! Dessa byxor har verkligen blommat ut denna säsong. Vi ser gärna att de är ankellånga och lite slappt åtsittande.

TREND: Ett material som återkommer i många olika former och färger är det transparenta tyget med små söta prickar. Det behöver dock inte nödvändigtvis vara ett transparent tyg.

DETALJER. Ett enkelt smycke så som en ring, örhängen eller en klocka kan piffa upp vilken outfit som helst!

FOKUS PÅ: Jacka och skor är ändå det viktigaste under de mörka årstiderna, det är i princip det som människor lägger märke till när kylan stiger på. Om man ska lägga ner pengar på något denna säsong så är det på dessa.

Kära studenter, hur ska plånboken stå ut med vårt shoppingbehov samtidigt som vi befinner oss i en tajt studentbudget? Håll ögonen öppna för studentrabatter, det finns otroligt många erbjudanden bara man letar efter dem, speciellt på internetbaserade butiker. Till exempel får vi studenter genom Mecenat 10% rabatt på Asos, Zalando, Junkyard, NLY man och Nelly.com.

Ett riktigt bra knep för både plånboken och miljön är att välja secondhand! – Visste ni att Myrorna har 25% studentrabatt på hela deras sortiment?!

Här nedan har jag samlat ett par förslag på plagg jag gillar.



Collage för honom (kopia)

Kollagen är gjorda på polyvore.com. Plaggen är endast till för inspirationssyfte.


3 visningar

Comments


bottom of page