top of page

Studentens bekännelse: ”Chocken. Stämningen. Hans ansiktsuttryck. MITT ansiktsuttryck!”

I Studentens bekännelse delar Örebrostudenter med sig av sina innersta hemligheter och helt galna historier! Dela med dig av din egen bekännelse här.

HEMSLÄPET GAV DUBBEL JACKPOT ”Jag fick ett meddelande dagen efter ett engångsligg för ett tag sedan. ”Du har inte hittat något i ditt rum? En lapp typ?”. Jag letade igenom sängen och svepte en snabb blick över golvet i mitt rum och hittade inte annat än ett gammalt kvitto från Ica, fotade det och frågade honom ”menar du det här?”. Det gjorde han inte. Ingen big deal tänkte jag, han skulle ju ändå flytta, och har han tappat något på fyllan får han skylla sig själv. Jag var bara nöjd över att jag hade fått ligga liksom. Två dagar senare hittade jag den. Vinstlotten på 500 kr under sängen. Vid det här laget hade han hunnit flytta till Norge. ”Va fan, honom ser jag ju ändå aldrig igen”, tänkte jag när jag traskade iväg till närmaste kiosk, löste in vinstlotten och glatt gick därifrån 500kr och ett knull rikare. La la la laaaa”

INTE SÅ BRA VIBRATIONER ”Vissa vibrationer i vissa starka frekvenser påverkar min mage. När jag senast befann mig på lilla dansgolvet bytte DJn låt till en där basen skapade vibrationer som fick min mage till att bubbla till. Bytte därför till stora dansgolvet och det var lugnt. Strax efter det var de dags igen, en låt med en bas som min mage reagerade på sattes igång. Denna gång var jag dock tvungen att snabbt skynda mig in på närmaste toa och ”släppa på trycket”. Till min lycka var det inte kö, annars hade det hela inte slutat bra.”

KÄRT (?) ÅTERSEENDE ”I våras träffade jag en kille lite så där ”halvseriöst.” Vi var inte exklusiva och hade inte sagt någonting om att man inte fick hålla på med andra. Så en fredagkväll hängde jag med en annan kille hem. Sen tänkte jag inte mycket mer på det, förrän kvällen dagen efter, på lördagen. Då hade jag en kompis från en annan stad på besök och vi bestämde oss för utgång. Väl inne på klubben träffar jag den här ”halvseriösa” killen som frågar om vi ska gå hem tillsammans. ”Ja lätt, om du har nån kompis över till min kompis som är här och hälsar på!” svarar jag. Han springer iväg för att hämta en kompis att para ihop med min kompis, och kommer tillbaka med… hjälp…killen jag gick hem med dagen innan! Chocken. Stämningen. Hans ansiktsuttryck. MITT ansiktsuttryck. Ooups!”

 

Har du en hemlig, pinsam eller helt sjuk historia att bekänna? Klicka dig in här och berätta din historia helt anonymt, så kanske just din berättelse kommer med i nästa Studentens bekännelse!

Opmerkingen


bottom of page