top of page

Streetstyle presents: Erik Eliasson

Stil och mode med inspiration direkt från campus! Denna gång träffar vi 21-åriga filmstudenten Erik Eliasson som bott halva livet i Stockholm och andra halvan i Tågarp i Skåne.


dsc_0086-kopia

Vad har du på dig? Jacka – Zara Skor – Zara Tröja – Zara Byxor – H&M Halsduk – Jack & Jones Klocka – James & Son Väska – Vintage

Har du någon favoritbutik? Bilderna talar för att min favoritbutik är Zara, och det är delvis sant. Men det kan vara precis lika givande och kul att hitta en avlägsen secondhandbutik för att förhoppningsvis få på ögonen på något mindre kommersiellt.

Vad inspireras du av när du klär dig? Tanken på att kunna bära olika typer av kläder och att inte fastna i en stil, att våga vrida och vända lite. Jag antar att jag inspireras av människor och plagg som man lägger extra märke till, speciellt de som sticker ut. Att kunna göra ”fula” plagg snygga i kombination med andra plagg och sättet man bär dem på är definitivt en inspirationskälla.

Har du något plagg/accessoar du inte kan vara utan? Min gråa hoodie från Vailent Clothing, mina höga vita Converse eller mitt silverarmband.

 

Är du sugen på vara med i nästa streetstyle, eller känner någon som du tycker klär sig snyggt? Maila till kommunikationsstrateg@losnummer.se!


0 visningar

Comments


bottom of page