top of page

Notis: Elaine Eksvärd kommer med föreläsningen “Vi måste prata” till Örebro

Den 17 oktober kommer retorikern, föreläsaren och författaren Elaine Eksvärd till Örebro med sin nuvarande föreläsning Vi måste prata. Den äger rum på Club 700 på Conventum, och detta kan vara något som ingen vill missa. Förutom att ha skrivit fem stycken retorikböcker och haft fyra tidigare föreläsningar, så har hon även vunnit Årets kvinnliga talare 2016 och kommenterat president- och regeringsval som konsult i SVT.

Vad handlar just denna föreläsning om då? Jo, framförallt hur man hanterar svåra sitsar snyggt. Eksvärd går igenom nio olika delar som skrämmer den genomsnittliga människan i hens liv, och vilka retoriska lösningar som kan göra dig trygg när dessa utmaningar oväntat dyker upp.

Datum: 17. oktober 2019

Tid: Kl. 18:30 – 20:30

Plats: Club 700, Conventum

Det är viktigt att universitetets studenter kan ta del av föreläsningar och evenemang som sker i Örebro för att inspireras samt få ett rikare och roligare studentliv. Med detta i åtanke har Lösnummer tillsammans med Atikko tagit fram en rabattkod som ger er läsare 20% rabatt! Hur bra?! Ange koden LÖSNUMMER för att kunna se Elaine Eksvärds föreläsning samtidigt som studentekonomin hålls intakt.

Foto: Atikko

コメント


bottom of page