Lösnummer söker ny styrelse till 22/23

 

Vi söker nu Örebrostudenter som vill vara en drivande del av vår verksamhet HT21 och VT22.

I styrelsen arbetar vi specifikt med att

  • utveckla Lösnummer tillsammans.
  • utveckla Lösnummers styrdokument som vi sedan tillsammans följer.
  • följa den verksamhetsplan och budget som fastställts för verksamhetsåret
  • arbeta efter de befattningsbeskrivningar som finns för våra respektive styrelseposter.

För att sitta i styrelsen är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i Lösnummer men det är inget krav. Vi lär dig allt du behöver och så länge du har intresset så kommer du kunna göra jobbet!

Styrelsearbetet utförs på ideell basis och ingen ersättning utgår för arbetet. Men som styrelsemedlem är du självklart en del av vår gemenskap, du får en meriterande syssla vid sidan av studierna och du kommer att få lära dig massvis av saker som kommer utveckla dig som person! Du kan dessutom kombinera styrelseuppdraget med att producera nyheter för Lösnummer! Här är styrelseposterna vi söker:

VICE CHEFREDAKTÖR

Som vice chefredaktör får du ansvaret att driva redaktionen. Redaktionen består av engagerade studenter som engagerar sig i tidningen på olika sätt. Du har även ett tätt samarbete med chefredaktören för att planera artiklar och framtida projekt. Detta är en roll i styrelsen som är arvoderad på 10%. 

Du är intresserad av att leda och inspirera en grupp ideella studenter. Kunskap om Lösnummer och Örebro studentkår samt erfarenhet från arbete i ideella organisationer är meriterande för de sökande men inget krav.

KOMMUNIKATIONSSTRATEG

Som kommunikationsstrateg står du för det strategiska arbetet bakom Lösnummers kommunikation, bland annat på sociala medier. Du ansvarar för arbetet med att vi ska nå ännu fler Örebrostudenter och på så sätt stärka Lösnummers varumärke.

Intresse för marknadsföring och kommunikation är ett krav. Erfarenhet och kompetens inom evenemang, kampanjarbete eller grafisk design är meriterande.
‎‎

BILDREDAKTÖR

Som bildredaktör ansvarar du för Lösnummers bildmaterial och bildliga kommunikation. Du samordnar redaktionens fotografer och ser till att Lösnummers bildmaterial genomgående håller hög kvalitet och representerar studentlivet i Örebro på ett rättvist sätt.

Du hoppar också själv in som fotograf vid behov, så ett fotointresse är ett krav. Erfarenhet av systemkameror och av enklare bildredigering är meriterande.

EKONOMIANSVARIG

Som ekonomiansvarig ansvarar du för att styrelsen följer budgeten för verksamhetsåret. Du har även kontakt med annonsörer och ser över existerande avtal som tidningen har. 

Ett intresse för ekonomi är ett krav. Utbildning och erfarenhet inom ekonomi är meriterat. 

EVENTANSVARIG

Som eventansvarig har du ansvaret att arrangera eventuella sociala event tidningen ska ha under året. Detta gäller event som sker både internt i redaktionen och styrelsen men som även gäller större event där tidningen rekryterar nya medlemmar. 

Ett intresse för planering och eget arbete bör finnas. Erfarenhet i eventplanering är meriterande.


‎‎

VILL DU SÖKA? HAR DU FRÅGOR?

Sök senast 10 maj genom att maila till hej@losnummer.se

Efter att du har sökt kommer du få en inbjudan till Lösnummers valmöte den 17 maj kl. 16:15. På mötet kommer du få en chans att övertyga oss om varför just du passar för posten!

Har du några frågor om valet eller om posterna är du välkommen att ställa dem till samma mailadress. Hoppas vi hör från just dig!

LÄS MER OM LÖSNUMMER HÄR