top of page

Trendredaktören: Här är höstens och vinterns studentvänliga modetrender (och var du hittar dem)

Lösnummers egen trendredaktör tillika modelejon Amie Chorr har gjort en spaning i de stora modehusets höst- och vinterkollektioner och hittat de trender som kommer allra starkast den här säsongen. Nedan har hon sammanställt studentvänliga budget-fynd (nästan alla kommer från H&M) som håller dig on trend hela vintern utan att ruinera dig på kuppen! Du hittar länkar till alla plagg längst ner i inlägget.


veckans-trend-dam

1 & 4. Sammet, sammet och sammet! Denna höst/vinter blir vi överösta med sammet! Tyget är uttrycksfullt, mjukt och en fröjd för ögat! Ett plus är även att det håller dig varm!

2. Bomber Det märks att bomberjackan inte har några planer på att försvinna och har nu utvecklats för att klara lägre grader! Den klassiska korta bombern har även fått en kompis, den långa bombern!

3. Sweatshirts i naturfärger! Ett plagg som tidigare associerats med idrott och myskvällar, har nu övergått till ett plagg att kombinera med en fin kappa för att tona ner outfiten!

5. Siden Om sammet tagit hösten och vintern med storm, står siden som en stark tvåa! Kör på en fin blus eller en topp över en tight basic tröja!

herr-veckans

1. Stickat Den klassiska stickade koftan med en liten oversized twist! Lätt att matcha och sjukt mysig!

2. Rock Rocken är en återkommande favorit och jag är inte förvånad! Så lätt att matcha och man kan ha den till nästan vilken tillställning som helst!

3. Polo-tröjan Efter att ha kommit tillbaka 2014 har den bestämt sig för att stanna! Polotröjan är en otroligt bra go-to för att fightas med låga grader, nice till en tidig föreläsning eller under en kavaj för att få lite mer edge!

4. Sweatshirt Som för damerna har sweatshirt i naturfärger nästlat sig in i herrmodets hjärta!

5. Kostymbyxor! Det fanns en tid då kostymbyxor endast associerades med fina tillställningar och affärslivet…NOT ANYMORE! Matcha ett par svarta kostymbyxor med en enkel militärgrön T-shirt och du är ready to go!

Länkar till alla plagg:

1 visning

Comments


bottom of page