top of page

Tjena bästa studenter!

Jag heter Johan Gunnarsson, kallas Gunnar, och pluggar nu termin 7 på Örebro universitet. Pluggar nu kriminologi.

Lördagen 27 september var den bästa och den sämsta i mitt liv. Att hela Ritz stod upp och ropade mitt namn, ett eget bildspel som avtackning gjorde mig helt mållös, jag hade INGEN ANING! Efter drygt sju terminer som studentaktiv tackar jag nu för mig, har varit med som fadder, rättspsyk, suttit i FUM och sexmästeriet.

Att vara med och påverka min studietid är något jag aldrig kommer ångra och alltid kommer komma ihåg. Har växt så sjukt mycket som människa under dessa åren. Jag vill säga åt er nystudenter, TA VARA PÅ ER STUDIETID. Fine, ni är här för att skaffa er en utbildning. Men ni är även här för att starta ett nytt liv, så varför inte göra det bästa ut av denna tiden?

För den kommer aldrig tillbaks. Var fadder, jobba på kåren, sitt med i en styrelse, haka på ett institutionsråd, starta en förening eller vad fan som helst. På Örebro universitet och Örebro studentkår är det mesta möjligt.

Tack som fan för denna tiden, utan er nya hade detta aldrig blivit så bra! Ett speciellt tack till resten av Rättspsyk med generaler och alla faddrar som gjort detta möjligt.

Vill även tacka min introgrupp Saltkråkan som spridit glädje och pepp varenda dag under denna introduktion, ni är guld värda! Och FAN VAD BRA VI ÄR SOM VANN!

Jag kommer plugga terminen ut, så ni kommer säkert se mig på någon blöt kväll på kåren!

/ Johan Gunnarsson Student och engagerad i kårsektionen Sobra

2 visningar

Comments


bottom of page