top of page

Studentens bekännelse: ”Om någon av mina kompisar följt med vet jag inte vad jag gjort!”

I Studentens bekännelse delar Örebrostudenter med sig av sina innersta hemligheter och helt galna historier! Dela med dig av din egen bekännelse här.

AWKWARD INSIKT DAGEN EFTER ”Under introduktionen HT-13 träffade jag en tjej på Kåren. Det ena ledde till det andra och vi gick hem till henne osv. Veckan efter träffade jag en annan tjej på Kåren, samma historia som tidigare. Det jag dock inte förstod förrän morgonen efter var att de två tjejerna bodde tillsammans…”

VILSE PÅ NOISE ”Det var mitt under introduktionen. Vi hade förfestat hos en av faddrarna och skulle nu till Noise. Allt går finfint tills jag och min kompis ska gå hem. Vi letade efter en utgång men hittade den inte. Paniken infinner sig och vi går och frågar en vakt om var utgången är. Han svarar vänligt att ”om ni följer väggen så kommer ni hitta ut.” Vi går ett varv runt hela lokalen innan vi tillslut hamnar vid vakten igen och säger att vi inte hittat ut. Han ler och svarar vänligt ytterligare en gång att vi kommer hitta utgången om vi fortsätter längst väggen. Denna gången tänker vi vara noggranna, vi stryker med handen längst väggen och rycker i minsta liten utstickande del i väggen. Men nej, åter igen hamnar vi hos vakten. Vakten stirrade oss djupt  i ögonen och frågade om vi tagit någon narkotika under kvällen. Vi skakade förskräckt på våra huvuden. Sen tog han oss hårt i armen och ledde oss ned för en trappa. En TRAPPA!! Det visar sig att jag och min kompis har varit så påverkade att vi inte kommit ihåg att vi gått upp för en trappa för att komma till klubben… Vi gick hem till oss och har aldrig gått tillbaka.”

NÖDEN HAR INGEN LAG (fast kom igen?!?) ”Jag kommer ihåg när jag var på fest med två av mina tjejkompisar. Vi var ute och påväg till festen när jag plötsligt fick sådär akut ont i magen, alltså diarréont i magen. Det fanns ingen toalett till hands. Jag sa till mina vänner ”gå före ni, jag måste kissa för jag håller på att kissa på mig!” Så sprang jag iväg och sket på en liten gata mellan två hus. Om någon av mina kompisar velat hänga med vet jag inte vad jag gjort!”

 

Har du en hemlig, pinsam eller helt sjuk historia att bekänna? Klicka dig in här och berätta din historia helt anonymt, så kanske just din berättelse kommer med i nästa Studentens bekännelse!

Comments


bottom of page