top of page

Studentens bekännelse: ”Mina tänder var skrovliga i några dagar”

I Studentens bekännelse delar Örebrostudenter med sig av sina innersta hemligheter och helt galna historier! Dela med dig av din egen bekännelse här.

SPYAN I MUNNEN BLEV EN LÖNSAM HISTORIA ”Jag var hemma i Göteborg för att fira den årliga juldagen. Jag hade taggat i flera veckor för festen med min gamla gymnasieklass. Kvällen gick, jag hade sjukt kul, och när jag är sådär taggad så blir det att några extra glas vin slinker ned… Festen tog slut och jag skulle ta vagnen till Centralstationen för att ta mig hemåt. Promenaden till vagnen tog lite längre tid än vad jag hade räknat ut vilket gjorde att jag fick springa sista biten. Jag springer i snö och ser vagnen som jag skulle tagit passera. Fan. Men som tur var gick nästa vagn inte många minuter efter, så jag sätter mig ner på hållplatsen och tänkte att jag skulle passa på att ta en snabb tupplur.

Helt plötsligt väcks jag av att jag hör vagnen komma och jag vaknar i panik. Det snurrar till i hela huvudet och jag känner hur magen vänder sig om och att jag är påväg att spy. Men jag kan ju inte spy nu när vagnen precis kommer. Jag tog två djupa andetag och gick på vagnen. Vagnen svänger, skakar och det luktar öl. Det enda jag sitter och tänker på är hur illa jag mår och att jag absolut inte får spy. Jag fäster blicken på en reklamaffisch och läser texten hundra gånger för att ha någonting att fokusera på. Vi kommer till Centralstationen där jag och min lillebror ska mötas upp för att ta en taxi hem.

Min lillebror sitter i framsätet och jag där bak. Min lillebror och chauffören börjar prata om huruvida det är vanligt eller inte att folk spyr i taxibilar, och då berättar chauffören att han precis har tvättat sin bil då körningen innan oss innefattade en spya i hela baksätet. Då var det nog för mig. Min tidigare spårvagnstur, öldoften på vagnen och att jag nu blir påmind att jag faktiskt höll på att spy innan. Jag spydde, men inte hela vägen. Jag hade spyan i munnen, och det enda jag kunde tänka på var ”spy för i helvete inte i taxin nu”. Chauffören fortsatte färden på E20 och satt och pratade med min bror att det kostar ungefär 4-5 tusen för en passagerare om de spyr i taxin. Jag satt där bak med spya i munnen och tänkte att det inte var värt 4-5 tusen för att få släppa ut spyan. ”Det enda du ska göra nu är att INTE spy en gång till, för det får inte plats i munnen”. Efter några minuter märkte min bror att jag hade varit tyst ett tag och han har berättat att han hörde mig sitta och andas djupt. Då vände han sig om och såg hur jag satt där med uppblåsta kinder helt svettig. ”Det går bra att du stannar här, vi kan gå resten”. Jag kastar mig ut ur taxin och släpper spyan, och lite till, fri. Det kändes som jag hade haft spyan i munnen i flera timmar. Mina tänder var skrovliga i några dagar efter, men fan vad det var värt 4-5 tusen.”

 

Har du en hemlig, pinsam eller helt sjuk historia att bekänna? Klicka dig in här och berätta din historia helt anonymt, så kanske just din berättelse kommer med i nästa Studentens bekännelse!

Comentarios


bottom of page