top of page

Studentens bekännelse: ”Det var något så äckligt och samtidigt kittlande i den scenen…&#

I Studentens bekännelse delar Örebrostudenter med sig av sina innersta hemligheter och helt galna historier! Dela med dig av din egen bekännelse här.

Kissade på (magisk?) vind ”Förra hösten var jag och mina kompisar på Ritz. Två av oss skulle gå på toa men det var väldigt lång kö nere, då mindes vi att det finns en toa på övre våningen också. Vi öppnade första bästa dörr (?) och tog oss upp för en mörk, skranglig trappa. Här var det ganska uppenbart att vi inte var påväg till den riktiga övervåningen, men vi fortsatte våran färd. Plötsligt stod vi i ett litet vindsutrymme med massor papplådor på golvet och funderade var fan vi hade hamnat. Men grejen var den, att vi behövde ju verkligen kissa. Så vi kissade på golvet, bland alla papplådor. Ett halvår senare var vi på Ritz igen, och då var dörren och trappuppgången borta. Fråga lyder alltså… var FAN kissade vi!?”

Storleken blev dealbreaker ”När jag var 18 var jag ihop med en supertrevlig och snygg kille. Han hade dock en väldigt liten penis. Det hela blev inte bättre av att han var body builder, vilket gjorde att hans penis såg ÄNNU mindre ut i proportion. Den var så liten att jag knappt kände något när vi hade sex. Trots att vi klickade på alla andra plan gjorde jag slut med honom, har aldrig ångrat mig.”

Dubbeltrubbel i badrumsskåpet ”För något år sedan dejtade jag två killar samtidigt. Jag var intresserad av dem båda två men ingen av dem hade visat att de ville ha något seriöst och jag hade inte heller särskilt bråttom in i någonting. De var dock så pass ofta hemma hos mig att båda hade varsin tandborste i mitt badrumsskåp (båda tandborstarna var dessutom blåa). Det hände vid flera tillfällen att jag kom in i badrummet och kille A stod och borstade tänderna med kille B’s tandborste. Jag vågade såklart inte säga något, då de inte kände till varandra. Det var något så äckligt och samtidigt kittlande i den scenen…”

 

Har du en hemlig, pinsam eller helt sjuk historia att bekänna? Klicka dig in här och berätta din historia helt anonymt, så kanske just din berättelse kommer med i nästa Studentens bekännelse!

Comments


bottom of page