top of page

Lösnummer önskar glad sommar & Vimmel: “Hall of fame”

I takt med att studenterna lämnar campus så går även Lösnummer på sommarledighet. Vi blickar tillbaka på verksamhetsåret och tänker på de många artiklarna vi skrivit och de flertal bilder vi fotograferat.

Vi belyser några av de större projekten vi arbetat med; en reportageserie på Örebro studentkårs alkohol-och narkotikapolicy, artiklar med fokus på campus Grythyttan, reportage kring möjligheten till ett rökfritt campus Almby, artikelserie- “Lösnummer tar pulsen” där redaktionen hänger med och intervjuar på kårsektionernas studiesociala aktiviteter eller gör korta intervjuer under nattklubben på kårhuset.

För att bara nämna några projekt.

Lösnummer växer och med tidningen växer våra läsare. Vi har sett högre läsarsiffror än vi haft på många år. Vi slog rekord i mars 2023 på högst läsarsiffror sedan 2016.

Under verksamhetsåret har vi publicerat hela 218 artiklar och inlägg på hemsidan.

Sist men inte minst vill vi kasta ljus på de många vimmelbilder som tagits under denna termin, nedan har två av våra fotografer valt ut de bästa bilderna som hamnar i Lösnummers Vimmel: “Haul of fame”.

Den avgående styrelsen önskar ett stort lycka till och välkomnar den tillträdande styrelsen som påbörjar sitt uppdrag den 1 juli 2023.

Lösnummer är tillbaka med regelbunden publicering i början av höstterminen 2023.

Glad sommar!

/Chefredaktör, Attessa Nilsson med redaktion.

Vimmel: “Hall of fame” VT23

37 visningar

Comments


bottom of page