top of page

Framtida psykologer bjuder in till Örebros bredaste smala klubb

Örebros klubbscen ska få ett tillskott i höst. En fredag i månaden ska – vad arrangörerna själva kallar – Örebros bredaste smala klubb rumstera på krogen Harrys övervåning. Det är de två psykologstudenterna Alice Luther Näsholm och Max Olsson som står bakom initiativet och på premiärkvällen den 16:e oktober är temat 60-talsmusik.

– Här i Örebro finns det jättemycket ställen att välja på om man gillar en viss sorts house, och det är inget fel med det! Men vi tycker att det är lite tråkigt när det inte finns några alternativ, berättar Max. Han är hitflyttad från Göteborg och Alice från Stockholm. Deras projekt Klubb Nattvard är en reaktion på avsaknaden av musikalisk variation i Örebros klubbutbud, berättar kompanjonerna, som tror att deras försök till att bredda Örebros musikscen är efterfrågat. – Vi har gått runt väntat på att någon ska ta tag i det, men när ingen gjorde det var vi ju tvungna att göra det själva, fortsätter Max. Att namnvalet föll på Klubb Nattvard har ingenting med religion att göra, försäkrar Alice. – Vi tänkte mest att namnet lät spännande. En nattvard är något som händer på natten och är lite ritualliknande.

Den som är sugen på att dansa loss till svängig 60-talsmusik på premiärkvällen kan skriva upp sig på gästlistan för fritt inträde, den finns på klubbens Facebooksida www.facebook.se/klubbnattvard.

1 visning

Comments


bottom of page