Lösnummer söker vice chefredaktör

Vi söker en Örebrostudent till att vara tidningens deltidsarvoderade vice chefredaktör för resten av VT20. Arvoderingen är på 20% av en heltidsarvodering (motsvarar 8 timmars arbete i veckan). Det finns god möjlighet till förlängning över HT20/VT21.

Vice chefredaktör är ansvarig för Lösnummers redaktion. Detta innebär att du planerar och håller i redaktionsmöten, och är redaktionsmedlemmarnas främsta kontaktperson.

Vice chefredaktören är också en del av Lösnummers styrelse, vilket innebär att du har inflytande över Lösnummers organisation ur ett långsiktigt perspektiv.

Som vice chefredaktör är du en ledare inom organisationen, men som en del av Lösnummer kommer du också få goda chanser att arbeta kreativt med tidningen genom text, bilder, film, podcast, sociala medier och marknadsföring.

Som vice chefredaktör är du också självklart en del av vår gemenskap, du får en meriterande syssla vid sidan av studierna och du kommer att få lära dig massvis av saker som kommer utveckla dig enormt som person!

SÖKPROFIL:

Du är student vid Örebro universitet.

Du är intresserad av att leda och inspirera en grupp ideella studenter.

Kunskap om Lösnummer och Örebro studentkår samt erfarenhet från arbete i ideella organisationer är meriterande för de sökande men inget krav.

VILL DU SÖKA? HAR DU FRÅGOR?

Sök senast 8 mars genom att maila till chefredaktor@losnummer.se

Bifoga gärna CV och ett kort personligt brev.

Har du några frågor om posten som vice chefredaktör så är du välkommen att ställa dem till samma mailadress. Hoppas vi hör från just dig!

LÄS MER OM LÖSNUMMER HÄR