Lösnummer söker ny styrelse till 21/22

Vi söker nu Örebrostudenter som vill vara en drivande del av vår verksamhet HT21 och VT22.

I styrelsen arbetar vi specifikt med att

  • utveckla Lösnummer tillsammans.
  • utveckla Lösnummers styrdokument som vi sedan tillsammans följer.
  • följa den verksamhetsplan och budget som fastställts för verksamhetsåret
  • arbeta efter de befattningsbeskrivningar som finns för våra respektive styrelseposter.

För att sitta i styrelsen är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i Lösnummer men det är inget krav. Vi lär dig allt du behöver och så länge du har intresset så kommer du kunna göra jobbet!

Styrelsearbetet utförs på ideell basis och ingen ersättning utgår för arbetet. Men som styrelsemedlem är du självklart en del av vår gemenskap, du får en meriterande syssla vid sidan av studierna och du kommer att få lära dig massvis av saker som kommer utveckla dig som person! Du kan dessutom kombinera styrelseuppdraget med att producera nyheter för Lösnummer! Här är styrelseposterna vi söker:


MARKNADSFÖRINGSANSVARIG

Som marknadsföringsansvarig står du för det strategiska arbetet bakom Lösnummers kommunikation, bland annat på sociala medier. Du ansvarar för arbetet med att vi ska nå ännu fler Örebrostudenter och på så sätt stärka Lösnummers varumärke.

Intresse för marknadsföring och kommunikation är ett krav. Erfarenhet och kompetens inom evenemang, kampanjarbete eller grafisk design är meriterande.Posten passar dig som
…vill lyfta varumärket Lösnummer och hjälpa oss få fler läsare.
…vill utveckla ditt sätt att projektleda och planera.
…är intresserad av hur organisationer kan porträtteras på olika sätt.
…vill ha en merit inom marknadsföring.

‎‎

BILDREDAKTÖR

Som bildredaktör ansvarar du för Lösnummers bildmaterial och bildliga kommunikation. Du samordnar redaktionens fotografer och ser till att Lösnummers bildmaterial genomgående håller hög kvalitet och representerar studentlivet i Örebro på ett rättvist sätt.

Du hoppar också själv in som fotograf vid behov, så ett fotointresse är ett krav. Erfarenhet av systemkameror och av enklare bildredigering är meriterande.Posten passar dig som
…vill utveckla dina ledaregenskaper genom att leda Lösnummers fotografer.
…vill utveckla dina fotokunskaper genom att utföra eller delegera fotouppdrag.
…är intresserad av bildspråk.
…vill ha en merit inom fotografering.‎VILL DU SÖKA? HAR DU FRÅGOR?

Sök senast 16 maj genom att maila till chefredaktor@losnummer.se

Efter att du har sökt kommer du få en inbjudan till Lösnummers digitala valmöte den 18 maj kl. 16:15. På mötet kommer du få en chans att övertyga oss om varför just du passar för posten!

Har du några frågor om valet eller om posterna är du välkommen att ställa dem till samma mailadress. Hoppas vi hör från just dig!

LÄS MER OM LÖSNUMMER HÄR